Последни места за ски турите во Франција

Вести

Val Thorens е наша прва дестинација на почетокот од јануари, снегот работи и во населбата каде што е сместувањето има веќе 50 (пеесетина) см снег.

Информации за моменталната состојба со слободни места и апарматни по периоди, ски тури Франција 2023

  • Val Thorens – 06 јануари 2023 – 2 апартмани 
  • Val Thorens – 13 јануари 2023 – 3 апартмани во автобус бр.2
  • Tignes & Val d’Isere 20 јануари 2023 – 3 апартмани во автобус бр.2 
  • Les Arc – Paradiski 18 март 2023 – 4 слободни апартмани

Пакет аранжманите се со вклучени: превоз, сместување во (ski-In-ski-out) апартмани и ски карта за целиот период. Цените на аранжманите се од: 549€

Придружете ни се и бидете дел групата над 300 скијачи и бордери за овие тури во најдобро друштво и на најдобрите ски центри во Франција заедно со нас и Нехар Травел  (целата понуда на овој линк: https://bit.ly/3i4fJ2T )

Информации на +389 71 38 07 24 и 02 31 31 045 

Повеќе детали и опис на турите

Претходен написи
Снежен рај утрово на Попова Шапка
Следен напис
TechnoAlpin во партнерство со владата влегува на Попова Шапка