Tag Archives: mavrovo

Новогодишна ски патрола – Кораб

IMG_5784

Играјќи наоколу со Кораб за последниот ден од годината, некако ни беше најдобар начин да се збогуваме со 2017та, уживајќи во падините на нашата ветена планина, семоќниот Кораб. Навлеговме во територијата на Кораб рано наутро, следејќи го патот пред нас покриен со снег тотално и се препуштивме на оваа снежна чудесна територија. Температурата во пониските зони беше -4°C, додека искачувавме во …

повеќе »

Купување on-line ски карта – Маврово

16300282_oline karti mavrovo

Купи on-line од дома, земи ски карта без чекање во ред и уживај во сонцето и снегот во викендот што следи. П.С. Минатиот викенд беа продадени 354 карти on-line. Линк за купување: 28.01.2017 https://karti.com.mk/ski-karti-28.nspx 29.01.2017 https://karti.com.mk/ski-karti-29.nspx

повеќе »

Божиќен Ски Викенд !

15874891_ski-hut-gorica

Драѓи авантуристи, ентузијасти и фанатици на снег, во пресрет на Божиќните празници и отворање на ски сезоната, ве покануваме на БОЖИЌЕН СКИ ВИКЕНД во СКИ ДОМ ГОРИЦА да ја почувствувате старата добра Мавровска приказна, да се радуваме на бескрајното белило и да се нахраниме со викенд поминат на скии ! ! ! Во петок вечер, според Мавровските обичаи се пали …

повеќе »
Оди на лентата со алатки