Викендов затвори Маврово но скијањето на Бистра ќе продолжи

Вести

18 април беше последен ден на Бистра, лифтовите повеќе нема да работат сезонава. Скијањето продолжува во турно облик за сите оние кои се љубители на таквото скијање. Бистра и околните врвови имаат доволно снег за потење и малку повеќе адреналин кој секако ќе го уживаме барем во следните две недели.

Дополнително корисна информација е што, деновиве се работи на пробивање на патот кон Галичник, па и пристапот до околните кулоари под Меденица ќе биде полесен.

Претходен написи
Уметност на свежо паднат снег
Следен напис
За Велигден во Галичник