Ги почасти во ValThorens

Вести

Мало изненадување и најава дека наскоро на плажите ќе им ставиме крај. Вчера на француската алпска ривиера заснежи, па најбрзите имаа можност да фатат малку од шлагот. Следнава сезона во јануари слетуваме повторно на оваа фрирајд арена, се гледаме наскоро со нови информации 🇨🇵🍻👌🙂

Претходен написи
Француски градоначалник ќе бара од алпинистите 15.000 евра за спасување и погреб
Следен напис
К2 претворен во свињарник