Жените гратис скијаат на Нижеполе

Вести

Нижеполе, Стрежево продолжува со денско скијање од 09.00 до 15.00 часот.По повод меѓународниот ден на жената 8 Март , сите припаднички на понежниот пол, добиваат бесплатна ски карта. Денес и чајот во ресторанот ќе биде од куќата Ј.П. ,,Стрежево”.

Претходен написи
8 март денот на скијањето на Копанки
Следен напис
Секоја жена со бесплатно скијање на Бистра