Задњи воз на Галичица! Или не?!

Вести

Некои прашуваат како не ви здосади , како не ви е мака…оваа работа ја гледаме како секојдневното трчање во твоето маало, качување на локалното брдо, одење во теретана. Пролетните линии може се најнапорни затоа што пристапот до нив е се потежок, барем кај повеќето планини. Но на уживањето му нема крај, и секако за љубителите на фитнес активностите, оваа опција е највредна!

Претходен написи
Килијан Жорнет и Дејвид Гетлер се здружуваат за западниот гребен на Еверест
Следен напис
ПК Македон организира Младинска биолошко-планинарска акција на Осогово