Збогатен ноќниот живот во Маврово со енергијата на скопската шема

Вести

Маврово се збогатува со содржина која е еден од најважните туристички елементи за развој на центарот и туристичките сместувачки капацитети, а тоа е поквалитетен ноќен живот и забава.

Познатата скопска, дебармaалска точка за забава, Casa Bar отсега со нова дополнителна енергија и во рамките на Маврово. Локацијата на новиот CasaBar Mavrovo е во рамките на поранешното одморалиште, хотелот на „Стопанска Банка“ , а денес Mavrovo Lakeview. Локација со најдобриот поглед на езерото, населбата и самите скијачки патеки.

Локалот започна со работа неодамна и по 10 години дружење во срцето на Дебар Маало, истиот менаџерски тим се шири на 100 километри кон северо-запад и на 1310 метри нагоре.

Тимот на Каза е составенод млад и ентузијастичен тим, кој се стреми да креира нови препознатливи коктели и пијалоци.

Контакт и резервации исклучиво на инстаграм casabar_mavrovo

Претходен написи
Decathlon објави огласи за вработување
Следен напис
The Sarenne Alpe d’Huez најдолгата црна класифицирана патека во Европа