Известување на Канцеларијата на ФПСМ

Вести

По основ на воведувањето на делумна забрана за движење во шумите и шумското земјиште во периодот од 6:00 до 20:00 часот, од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство по барање на ЈП „Национални шуми“ – Скопје, ве известуваме дека сите престојни планирани акции треба да се пријават до подрачните единици на ЈП „Национални шуми“ – Скопје.

На следнава интернет адреса се контактите со истите канцеларии до кои вие како надлежни, организатори и стручни лица може да го поднесете барањето.
http://www.mkdsumi.com.mk/kontakt.php

Воедно ве потсетуваме дека на територијата на Националните паркови, треба да се обратите до нивните информативни канцеларии

Претходен написи
Изгласана е финансиска помош за обнова на планинарскиот дом во висина од 3.800.000 денари
Следен напис
Нема да работи жичарницата на Водно