Исчистени сите пристапни патишта кон Копанки и Нижеполе

Вести

Повеќе од 50 см снег паднаа изминатите 24 часа на Пелистер. Приодите кон Нижеполе и Копанки беа покриени со навеви од по еден метар, и денес се веќе исчистени и проодно. Ски центрите најавија скијање на поквалитетни услови. За утре, 1 март ќе бидат во фунцкија двата ски центри под Пелистер.

Претходен написи
Македонските сноубордери со две бронзи од натпревари во Босна
Следен напис
Загреб и Сљеме добија најмодерна гондола