Како е низ Македонија утринава

Вести

Оваа тековна недела ќе работат сите ски центри. Изминатиот викенд, снегот ги надополни ски патеките, просечна висина на новата снежна покривка изнесува 30на см. Не очекува претежно сончева и студена работна недела со температури во минус. Искористете го новиот снег и работните денови за повеќе скијање без чекање во редица за лифт!

Previous Post
Владата повторно подготвува ваучери за туризам
Next Post
Манасулу: Моро се симна по пар дерези?!