Како Al Jazeera Balkans ја виде Баба планина

Вести

Покрај многуте регионални атрактивни планини и врвови од серијалот Врхови Балкана , во кои веќе беа обработени Шар Планина и Кораб, дојде на ред Пелистер и неговата околина.

Претходен написи
Кога на врат имаш пола планина
Следен напис
Некое скалило погоре Salomon S/Lab Shift MNC 13