Кои ски центри работат за скијање

Вести

Викендов за кафе и чај работат сите ски центри. За скијање на располагање ви се Попова Шапка, Маврово , Крушево, Копанки Пелистер и Пониква.

Пониква од викендов во функција прв пат сезонава ја става и стаза 3 за напредно скијање. Попова Шапка од викендов го има напомош шестоседот како соодветна замена на Св Илија. Во Маврово оперативни се повеќето ски лифтови. На Пелистер, Копанки соодветно скијање имате само на горната стаза и лифт, во долниот дел на центарот фали повеќе снег.

фото 28.01.2021

Претходен написи
Од денес шестоседот на Попова Шапка во функција
Следен напис
Попова Шапка од утре со поевтини ски карти