Комплетно затворање на делницата Маврово-Жировница

Вести

Денес 24.08.2021 година (вторник) во период од 10:00 до 16:00 часот, ќе важи времена измена на режимот на сообраќај, во времетрање од 45-60 дена, со комплетно затворање на делницата при изведување на грaдежни активности – асфалтирање на Регионален пат Р1202, делница Маврови Анови – Жировница. Поради изведување на градежни активности за рехабилитација на државен пат Р1202 (Р409), делница Маврови Анови – Жировница, односно од Маврови Анови до с. Трница, има промена на режимот на сообраќај. Сообраќајот се регулира со светлосна сигнализација, односно семафори.

Претходен написи
Стрпете се, нека заврне и ќе може рекреација на Водно, порачува Ангелов
Следен напис
Српските планинари ги освоија највисоките врвови во светот, од Алјаска до Хималаите