Маврово во јуни, кога за забава не ви треба многу

Вести

Последните јазици снег се резервирани за оние кои не му ја мислат многу и не ја калкулираат забавата. Јуни е месецот каде може да ги направите последните поголеми ски линии на Кораб и Шара, но за забава можете да гребнете и некоја попатно кон Галичник на Бистра.

фото (Горан Георгиевски) 5 јуни, Меденица Бистра

Претходен написи
Словенечкиот сон: Elan слави 75 години откако го промени начинот на скијање.
Следен напис
На Шара се леташе каква е финиш линијата на Sky Race