Маврово за работни денови функционална само Корија-Едносед

Вести

Овој викенд 9ти и 10ти април ски центарот, ќе работи со полн капацитет. Последните денови и викенди, пред финиш на сезоната. Дополнително во работни денови ќе работи само ски патеката Корја – Едносед, доколку има скијачи.

Стазите наутро се со оптимален квалитет, но после 12h внимавајте на провреди при скијање заради пролетните услови на патеките.

Previous Post
Попова Шапка ја затвори ски сезоната
Next Post
Кедев го освои и седмиот највисок врв на светот Даулагири на Хималаите