Маврово sound & culture

Вести

Зимската сезона е во полн ек, а доживувањето го дополнуваме со квалитетни звучни бранови за викендите кои следат.
Подготвивме програма прилагодена на сите стилови и вкусови. 📅

Save the dates👇
🎤4ти февруари – Владо Јаневски
🎤11ти февруари – Јелена Розга
🎤25ти февруари – Каролина Гочева
🎤4ти март – Петар Грашо

📍Le Grand Arena Mavrovo

Ве повикуваме на неповторлива зимска забава 🥳
📞 РЕЗЕРВАЦИИ на 076/350 331

Претходен написи
Дали Алекс Хонолд тренира за Еверест?
Следен напис
Џипови го прекопуваат теренот на Попова Шапка