Мартовски амбиент Крушево

Вести

Крушево располага со уште зимски денови пред себе, барем уште десетина дена студено време и снег кои ќе обезбедат скијање. Искористете ги мартовските денови и уживајте во мирот кој го дава градот и чаршијата навечер. Работат ски лифтовите , жичарата, објектите за изнајмување на ски опрема и кафе баровите на самите ски терени. Во прилог снежниот амбиент деновиве.

фото (KrusevoAdvisor & Ana justaphoto)

Претходен написи
Секоја жена со бесплатно скијање на Бистра
Следен напис
Попова Шапка снежни денови и студено време