Мечки по патот кон домот Љуботен

Вести

Туристите не се изедени, мечката како и секогаш не е расположена да се дружи со луѓе. Деновиве на патот кон планинарскиот дом Љуботен.

фото instagram

Претходен написи
Алекс Хонолд ги разбива митовите на филмски сцени со качување
Следен напис
Врв Ленин 7.134 метри – најлесната седумилјадарка?