Мирко Лазарески со НАЈДОБАР резултат досега!

Вести

Уште еден значаен успех на македонски скијач на интернационалната сцена. Лазарески на слалом трката, која се одржа во австрискиот ски центар Турнау, успеа да оствари 59.27 FIS точки кои го позиционираа на одличното 12то место во силна конкуренција од 104 натпреварувачи. Воедно, ова е и најдобар личен резултат во досегашната кариера на нашиот млад скијач.

Претходен написи
Деца подготовки за првото скијање
Следен напис
Талентираната Јана Атанасовска запиша нов најдобар успех во историјата на македонското женско скијање