Најтешкиот настан за качување што некогаш сте го виделе

Вести

Завршувајќи го долгоочекуваното враќање, Red Bull Creepers собраа 16 најдобри качувачи во светот за да се справат со тешка насока на мостот Саламанка, над водите на реката Адаја. Водечките осум мажи и жени беа спротивставени едни на други во најтешкото натпреварување во качување на светот за кое некогаш сте чуле, бидејќи тие се обидоа да и пркосат на гравитацијата и да го достигнат 13 метарскиот врв за најбрзо време. Кој излезе на врвот во овој врвен тест за брзина, сила и агилност?

Претходен написи
Канцерогениот шестовалентен хром го загадува подножјето на Шара
Следен напис
Резултати од светско првенство во скајранинг