Одамна не сме биле пецнати вака

Вести

Макс Зимерман и Лукас Шилкенридер се виновници , благодариме дечки за оваа храна на душата!

Претходен написи
Шон Вилануева го комплетира првото соло искачување на Фиц Рој Траверс во Патагонија
Следен напис
Виртуелно патување Охрид – Св. Наум зимска идила