Одрони на патот Маврово – Жировница

Вести

Одрони има на патот Маврово – Жировница, а возачите чекаат веќе 40 минути. Во колоната има триесет возила кои чекаат за да го продолжат патот. На патот има и механизација за расчистување на одронот. 

Претходен написи
На суд за бесправното градење на бунгалови во Леуново
Следен напис
Изградба на уште една шесткатна зграда во Маврово