Патот до ски центарот Брезовица конечно асфалтиран

Вести

Радосна вест за сите оние кои уживаат во фрирајд турите од другата страна на Шара. Повеќе нема да ги кршиме колите кон Брезовица, деновиве патот до ски центарот е комплетно обновен, то је то.

Претходен написи
Врв Ленин 7.134 метри – најлесната седумилјадарка?
Следен напис
Пролетно скијање на Шара со АТВ асистенција