Половина метар снег на Попова Шапка

Вести

Се чини дека зимата овој пат дојде на време. Попова Шапка во снежна идила, повеќе од 40 см снег во рамките на центарот. Амбиент вечерва.

медиа skimacedonia

Previous Post
Marco Odermatt победник во Santa Caterina
Next Post
Одбележување на Светскиот ден на планината