Попова Шапка викендов ноќно

Вести

Петок и сабота, 5 и 6 февруари, скијање на ски лифтовите Тетекс. Цената на ски картата ќе биде 400 денари

Претходен написи
Кој ве чува на Пелистер ски центар Копанки
Следен напис
Искуство: Се искачив на 61 планина за една година