Попова Шапка ски амбиент 1 јануари

Вести

Во функција и работат сите ски лифтови и жичници освен шестоседот. Ски центарот работи секој ден од 9 до 15:30 часот. Дневна ски карта изнесува 1000 денари.

Претходен написи
Мали совети за скијање со деца
Следен напис
Воздушниот притисок го прави Монт Еверест „понизок“ за стотина метри
Мени