Попова Шапка снежни денови и студено време

Вести

Нови врнежи на снег и надополнување со плус 35 см, дава можност за дополнителен квалитет во скијањето на Попова Шапка. Деновите пред нас ќе бидат студени со повремени врнежи со снег. Во фунцкија се сите лифтови вклучително и двоседот Церипашина.

Претходен написи
Мартовски амбиент Крушево
Следен напис
Жена ипо Илина Арсова доби награда„Европска жена на годината“