Попова Шапка ја затвори ски сезоната

Вести

Обилните врнежи од дожд и високите температури го стопираа скијањето. Услови за скијање повеќе нема. со тоа и официјално се затвори оваа зимска сезона. Ски центарот ја искористи можноста јавно да им се заблагодариме на сите посетители, соработници, кафулињата и уметницити за сите après – ski активности, на вработените и сите ангажирани соработници за нивниот придонес оваа сезона да се направи поразлична и подобра од сите досегашни.

Претходен написи
Владата да го раскине договорот за мала хидроцентрала во НП „Маврово“
Следен напис
Маврово за работни денови функционална само Корија-Едносед