Почина планинарот Зоран Николовски

Вести

Утрово во борба со смртоносниот вирус, битката за живот ја загуби креаторот на фејсбук групата Планински врвови и долгогодишен планинар Зоран Николовски. Почивај во мир Зоки.

Previous Post
Урбано качување
Next Post
К2: „Дивата планина“ повикува на невидено зимско искачување