Пријавување за четвртото издание на Titov Vrv SkyRace

Вести

Пријавувањето за четвртото издание на Titov Vrv SkyRace е отворено и ќе трае до 05.06.2022 година или до пополнување на бројката од 80 натпреварувачи.

Повеќе информации и пријавување на: https://makedon.mk/titov-vrv-skyrace/

Претходен написи
Сребрен медал за Васил на Балканско првенство во спортско качување
Следен напис
Десетта јубилејна обука за планинарски водичи на ФПСМ во категорија А1