Пролетно скијање на Шара со АТВ асистенција

Вести

Бевме во посета на шарскиот врв Скакало висок 2419 метри. Попатно постојано сте пратени од импресивните лешнички облакодери без разлика дали сте доле во подножјето или пак веќе искачени нагоре кон врвовите. Пролетните ски линии честопати се со тежок пристап, затоа практикуваме да користиме асистенција за да добиеме предност и време. АТВ возилата или помошта со коњи се дел од нашите тури. Хотелот Арена Тетекс на Попова Шапка располага со АТВ опрема која ја користиме за нашите пролетни турно тури. Практикуваме уникатни ски патувања во овој регион на Европа.

Претходен написи
Патот до ски центарот Брезовица конечно асфалтиран
Следен напис
Запознајте ја Србија: 10-те најубави планини