Секоја жена со бесплатно скијање на Бистра

Вести

Осмомартовска понуда! По повод интернационалниот ден на жената на 08.03.2022 БЕСПЛАТНА ски карта за секоја жена 😊

Уживајте во целодневно скијање и забава. ⛷

Не заборавајте да ја земете ски картата од билетара пред да тргнете кон ски патеките.

Претходен написи
Жените гратис скијаат на Нижеполе
Следен напис
Мартовски амбиент Крушево