Kantina Lounge Bar

Модерен урбан lounge бар, ресторан во центарот на градот на атрактивна локација во Дебар Маало каде се наоѓа поголем дел на интересни и посетени кафе барови и ресторани. Располага со селектиран избор на добро приготвени бургери, паста и сортни вина.

Public Room

1.480 м2 креативeн простор посветен на иновации, претприемништво, неформална едукација, вмрежување, гастрономија и добра музика. Изобилство од витамини во форма на салати или сокови. Сместен во подножјето на планината Водно близу главниот клинички центар. Добар за после Водно!