Хотел Вила Тодоров

Мал хотел сместен длабоко на Кожуф, во непосредна близина на ски терените. Располага со 32 кревети распоредени во неколку топли соби и апартмани. Стандардно уредени соби со сопствени луксузни тоалети, сателитска телевизија, интернет, прекрасен поглед на планината. Мини ресторан со избор на селектирани квалитетни јадења и пријатна услуга. Сала за дневен престој и забава.