Мавровски Мерак

Еден од најфрекфентните мали ресторани, со квалитетна локална храна. Интимната атмосфера на Мавровски Мерак им овозможува на посетителите да се релаксираат по напорниот скијачки или работен ден. Лоциран на самиот пат од и кон ски центарот Маврово.