Хотел Радика Леуново 5*

Планински комплекс лоциран во Леуново, Маврово, одлична позиција и поглед над Мавровското Езеро. Луксузни и пространи соби со современ, елегантен мебел во барок и модерен стил. Сопствен ски лифт, внатрешен и надворешен базен, голема спа инфраструктура, џакузи и сауни, спортски терени, забавно рекреативен центар, ски опрема, моторни санки за возрасни и деца, велосипеди.