Апартмани Костески

Ново уредени апартмани на Пониква, сместени централно на одлична локација меѓу двата ски лифта и патеки. Апартманите се целосно опремени со удобни душеци и перници, греење, кујна, фрижидер, интернет и посебен тоалет. Во склоп на апартманите, обезбеден и паркинг простор.