Ски школа АСК СКАДИ Маврово 2022

Вести

Алпскиот скијачки клуб СКАДИ од Скопје и оваа сезона во јануарскиот период ќе има зимски скијачки камп во Маврово.

За сите заинтересирани родители кои сакаат да ги научат своите деца да скијаат на располагање ќе стои тренерското искуство на клубот СКАДИ и бројните победи на натпревари во странство.

Покрај основната можност децата да бидат дел од ски камп, постои и можност за зачленување во скијачкиот клуб и понатамошни тренинзи и учество на детски трки во земјата и странство, можноста за тренинзи на глечери и во летниот период. Покрај тоа децата посетуваат летни кампови како и континуирани суви тренинзи во сала или на отворено во текот на целата година.

Контакт телефони

Главен тренер / ментор Александар Атанасовкси Чаве 070 32 71 72

Асистент Димитар 077 77 16 18

Претходен написи
Најбрзата гондола на свет ќе ја имаат Les Trois Vallées
Следен напис
Предновогодишна сеча на Водно