Ценовник Попова Шапка ски карти 2022 година

Вести

Ски центарот Попова Шапка до 15 декември 2021 година сезонските карти ги нуди со промотивна цена во претпродажба. Годишната , сезонска ски карта изнесува 11.500 денари на попуст од 14.000 денари.

Дневна карта изнесува 1100 денари со депозит од 400 денари кои се враќаат штом се врати и ски картата на шалтер од билетара.

За деца до 13 години , дневната ски карта изнесува 800 денари,

за возрасни над 62 години, дневната ски карта изнесува 1000 денари

Претходен написи
Светскиот ден на планината 2021
Следен напис
Мисија 14 врвови – Ништо не е невозможно