8 март денот на скијањето на Копанки

Вести

Ски центарот Копанки освежен од денес повторно во фунцкија. Одлично подготвена ски патека и лифтовите ќе бидат оперативни наредните работни денови и викендот. Искористете ги добрите скијачки услови и забава во рамките на центарот. Цената на ски картите изнесува 400 денари за возрасни, 250 денари за деца до 12 години.

Претходен написи
Глобална онлајн премиера на Reel Rock 16
Следен напис
Жените гратис скијаат на Нижеполе