Божиќно ноќно скијање на Попова Шапка

Вести

Амбиент од вчера, петок 07 јануари 2022. Во функција се лифтовите на Тетекс и Аеродром, а можете да се загреете и забавувате со музика и топли пијалоци на самите ски терени.

Лифтовите ќе работат и денес, сабота 08 јануари 2022, а ски карта за ноќно скијање изнесува 700 денари + повратен депозит за електронска ски карта од 400 денари. Работно време од 19 до 22 часот.

Се гледаме таму!

Претходен написи
Отаде можното: еден човек, четиринаесет врвови и планинарско достигнување на животот
Следен напис
ТРОФЕЈ СНЕЖНА КРАЛИЦА: Петра Влхова слави на Sljeme