Бислимска Клисура – On sight качувачки маратон

  1. Бислимска Клисура – On sight качувачки маратон
Бислимска Клисура - On sight качувачки маратон октомвриОкт 18 2020 09:00 - 17:00 Europe/Ljubljana

Бислимска Клисура е нов спортско качувачки локалитет во село Пчиња, кумановско. По повеќе од 6 месеци интензивна работа на нови насоки, сите љубители на спортското качување и адреналински дружби се поканети на заедничка дружба и посета на овој прекрасен нов локалитет, а целта е да искачат што повеќе насоки on sight (досега неискачени). Маратонот ќе се случи во недела на 18 октомври од 9 часот.

Import to Google Calendar
  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org