𝗠𝗮𝘃𝗿𝗼𝘃𝗼 𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱 & 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲

  1. 𝗠𝗮𝘃𝗿𝗼𝘃𝗼 𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱 & 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲
4Фев
𝗠𝗮𝘃𝗿𝗼𝘃𝗼 𝗦𝗼𝘂𝗻𝗱 & 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲 февруариФев 04 2023 00:00 - мартМар 04 2023 00:00 Europe/LjubljanaMavrovo

Mavrovo

Зимската сезона е во полн ек, а доживувањето го дополнуваме со квалитетни звучни бранови за викендите кои следат.
Подготвивме програма прилагодена на сите стилови и вкусови. 📅

Save the dates👇
🎤4ти февруари - Владо Јаневски
🎤11ти февруари - Јелена Розга
🎤25ти февруари - Каролина Гочева
🎤4ти март - Петар Грашо

📍Le Grand Arena Mavrovo

Ве повикуваме на неповторлива зимска забава 🥳
📞 РЕЗЕРВАЦИИ на 076/350 331

Import to Google Calendar

Location

Mavrovo

Directions

Could not find route!

  • Schedule
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org