Freeride World Tour најдобри моменти Fieberbrunn

Вести

Следна и последна станица е XTREME VERBIER во Швајцарија, камиказите од светот на фрирајдот веќе се транспортираат натаму каде од викендов е финалето во ова натпреварување. Во прилог најдобрите моменти од Fieberbrunn, Австрија.

Previous Post
Многу возбудa викендов под рефлекторите во Åre
Next Post
Италијанските ски региони со ригорозни ограничуваа + велигденски локдаун