Innsbruck Powder People

Вести

Има причина зошто многу од најдобрите светски скијачи и сноубордери завршуваат во Инсбрук. Можеби се планините, можеби снегот… можеби е енергичната и еклектична заедница на слични мисли во еден заживувачки град опкружен со двете горенаведени.

Истражување на некои од најголемите врвови, најпрекрасните хитови и најбурливите линии низ градот (и сите до кои се пристапува со јавен превоз!)

Претходен написи
Почина планинарот кој падна од карпа кај Титов Врв
Следен напис
СЕЗОНСКИ СКИПАС ОД СРБИЈА ВАЖИ ВО ЦРНА ГОРА И ОБРАТНО