Известување за скијачка претпазливост

Вести

Заради ниското ниво на квалитет на ски патеките низ сите ски региони и појавата од ледени плочи и камења, се препорачува внимателно скијање и движење односно пешачење по скијаките патеки. Заледените делови може да придонесат кон губење на контрола, лични повреди и повреди на други посетители.

Претходен написи
Кои ски центри работат
Следен напис
Се леташе и се победуваше во Cortina