Како се гледа од Маврово темниот олуен облак над Скопје

Вести

 

Следи во живо 24 часа

https://skimacedonia.mk/livecamera-weather/

Претходен написи
Vail Resorts го објави оперативниот план за австралиските ски центри
Следен напис
Владата промовира ваучери и македонскиот туризам со фотографии од германски планини