Крушево домаќин на 13та македонска извидничка смотра

Вести

Крушево, домаќин на 13та македонска извидничка смотра која се одржува од 12 до 21 Јули на терените на Станич во Крушево. 

Повеќе од 800 извидници од државата и странство се дел од смотрата. Мотото на годинешната смотра е: Достигни ги височините. Барот АЛТО дел од Panorama All Seasons Adventure е домаќин на целовечерните настапи и концерти на домашни музички ѕвезди кои настапуваат во чест на извидниците. 

Претходен написи
ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ НИЗ ШУМА
Следен напис
Купена сервисната опрема од ски Кожуф