Las Lenas Аргентина изобличен во неколку дена

Вести

Сезоната на јужната хемисфера се уште трае. И таму проблемите со снегот и долгите сушни периоди не изостануваат, но времето знае да ги изненади и да ги надомести пропустите што не е случај со нашите планини. Да се надеваме на ран ноемвриски снег за повеќе ски-планинарење, другото е тотално небитно.

Претходен написи
Укината е забраната за движење во шумите
Следен напис
easyJet влегува во Македонија ќе летаме Скопје Женева