„Лазороска“ монографијата промоција и изложба

Вести

Фото-монографија под наслов „Лазороска“ на Игор Цветковски

Изложба и промоција на монографијата на 100 страни која содржи 64 фотографии од Лазарополе, од сите годишни времиња. Започнува со зима и завршува со зима. 

Промоцијата на фото-монографијата „Лазороска“ ќе биде поткрепена со изложба на 24 фотографии од зимскиот период на Лазарополе.

Дата:  06 април (четврток) со почеток во 19:30 часот,  Мултимедијален центар „Мала станица“.

Претходен написи
НЕ НАПУШТИ ЈАНЕЗ ГОРИШЕК ПОЗНАТИОТ ДИЗАЈНЕР НА СКИ СКОКАЛНИЦИ
Следен напис
Светски првак во фристајл-скијање почина во сон на 31 година